Hibakód kiolvasó autódiagnosztikai műszerek

Autódiagnosztikai műszerek

Műhelyeknek kifejlesztett, általános diagnosztikai készülékeket keres? Ha olyan autódiagnosztikai műszerek használatára van szüksége, amelyek kiolvassák a hibakódokat és segítenek a személygépkocsik javításában, akkor az internetes oldalunkon van a helye! A Hella Shop webáruház ugyanis nemcsak autókhoz való világító egységeket, izzókat és lámpákat forgalmaz, hanem műhelyeknek alkalmas szervizmodulokat és hibakód kiolvasó műszereket is.

A nem otthoni használatra való szoftveres megoldásokkal könnyedén megállapítható a kocsi műszaki vezérlésű hibája, így a szerelők is tudni fogják, hogy a normális beálltásokhoz mérten, miben változtak meg annak értékei, adatai. (tovább…)

roncsautó felvásárlás

A roncsautó felvásárlás Pécsen sem jelent akadályt

Ha már valaki eladja a féltve őrzött, mindig is fontosnak tartott kocsiját, szeretne egy olyan céget választani, ami megbízható, igenis képes megadni a kért összeget, és igazán gyorsan elintézi az egészet. A ténylegesen villámgyors autó felvásárlás Szolnok környékén adott a Lord Car szakavatott csapatának köszönhetően. Ennél a cégnél mindig is úgy vélték, hogy az autóvásárlás egyik leglényegesebb pillére kell legyen a bizalom. Az itt dolgozó kollégák valóban úgy gondolják, hogy a kliens megtiszteli őket azzal, hogy rájuk bízza ezt a feladatot. Ezért biztosra veheti a kliens, és ezt számos más, múltbéli ügyfél is igazolhatja, hogy az már a legelső pillanattól fogva igyekeznek a munkatársak megnyerni a bizalmát. Miután az érdeklődő felvette a vállalattal a kapcsolatot, és időpontot, valamint helyszínt egyeztetett, az illetőt személyesen keresi fel egy munkatárs, hogy közelebbről is megnézze a verdát. Nyilván, ha az a kellemesebb, a tulaj is elviheti a kocsit a vállalkozáshoz. (tovább…)

Olcsó autóbérlés éjjel-nappal

Autóbélrés felsőfokon

Ha kell egy bérautó, akkor nincs más teendő, mint kézbe venni az okostelefont és foglalni egyet. A nap bármely szakaszában (A BeeRides-nál a nap bármely percében) bérelhetünk autót olcsón kiváló feltételekkel.

Különösen hasznos lesz ez, amikor a reptéren kelleni fog egy autó, amivel hazamehetünk az utazás után. A kínálatban könnyedén kiválaszthatja mindenki, hogy milyen atutót szeretne bérelni és ezután már nem marad más hátra, mint az online fizetés.

(tovább…)

Igen népszerű a kisteherautó bérlés Budapesten

Kisteherautó bérlés Budapest

Egy strapabíró, megbízható furgon bérlése rengeteg esetben segíthet ki a bajból. Szerencsére a kisteherautó bérlés Budapest városában számtalan cégnél garantált, ezért akinek szüksége van egy jó verdára, bizony hamar rátalálhat.

Miért is jó választás a kölcsönzés? Nos, talán azért is jöhet ez jól, mert ugye az embernek általában nincs szüksége állandóan egy furgonra, hanem csak pár napra vagy egy hétre. Teljesen világos, hogy egy kisebb teherautót vásárolni felesleges csak azért, mert az ember költözéskor nehezen tudja magával vinni az emeletes ágyat és a bútorokat, vagy mert a zenekar néha a városon kívül koncertezik és el kell vinni a felszerelést. (tovább…)

Miért szükséges a fényszóró polírozás Budapesten?

Fényszóró polírozás Budapesten

A bennünket körülvevő környezetnek nagy hatása van a mindennapi életünkre. Egyáltalán nem mindegy, hogy valaki hol él. A vidéki nyugalom és a fővárosi csúcsforgalom teljesen más hatással van a szervezetre, de a naponta használt járműre is. Az elmúlt néhány évben, a fényszóró polírozás Budapest területén egyre inkább felkapott tevékenységgé vált, ami nem meglepő. A lámpák ugyanis pontosan abban a magasságban vannak, akár a kocsik kipufogó csöve. Az ebből származó, olyakor erősen maró hatású gázok, lassan de biztosan a búra felső rétegét elhomályosítják és megakadályozzák, hogy a fény megfelelően kijusson.

Amint jelentős a fényerő csökkenése, a fényszóró polírozás Budapest, de bármelyik más város területén is előtérbe kerül. Látogassunk el egy olyan szakműhelybe, ahol minden felszerelés adott a gyors kivitelezéshez! Az eredmény azonnal látható és újabb jó pár évig nem kell igényeljük a fényszóró polírozás Budapest szakembereinek a munkáját. (tovább…)

Gyerekülés, a felhőtlen autókázásért

Kötelező a gyerekülés

Ki ne szeretne hétvégén kikapcsolódni a családdal és elmenni kirándulni vagy meglátogatni a rokonokat? Ezzel semmi gond, viszont ha kisgyerek is van a családban, akkor elengedhetetlen és mondhatni kötelező a gyerekülés beszerelése.

A gyártók, a gyerekülés megtervezésekor 4 területet tartanak szem előtt. Ebből az első nem más, mint a stabilitás és a gyerek kimagasló védelme, az ütközési erők levezetése. A második kritérium, hogy az ülés biztonságosan és maximális stabilsággal rögzíthető legyen. (tovább…)

Platóbélés a csomagtér megóvására

Platóbélés

Egy nagy teherbírású jármű általában célzottan kerül megvásárlásra. Főként a nyári szezonban sokan vannak, akik gyümölcsök szállítására alkalmazzák a platós terepjárót. Azonban mielőtt ennek nekikezdenénk, nem árthat a nagy ellenállósággal rendelkező platóbélés felhelyezése. Ez tökéletesen illeszkedik a felületre, és teljesen lefedi a fémszerkezetet, amivel elérjük célunkat, tehát óvjuk azt a külső mechanikai hatásoktól. (tovább…)

Számos motorkerékpár alkatrész kapható

Motorkerékpár alkatrész

Aki kétkerekű járművön közlekedik, annak az időjárási körülmények sokkal nagyobb jelentőséggel bírnak.

Mivel a téli hidegben gyakorlatilag lehetetlen kényelmesen közlekedni, sokan a motorkerékpár alkatrész beszerzést erre az időszakra időzítik, hiszen télen van idő a szükséges javításokat, karbantartásokat elvégezni. Akinek megvan a szakértelme a motorokhoz, saját maga is el tudja végezni a szükséges javításokat, aki pedig nem ért hozzá, forduljon szakszervizhez, ahol nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek segítenek. (tovább…)

Gyors és pontos Citroen szerviz

Gyors kiszolgálás a Citroen szervizben
Gyors kiszolgálás a Citroen szervizben

A szerviz szó hallatán a legtöbb autósnak borsózni kezd a háta. A Citroen szerviz mindent megtesz azért, hogy a gépjármű-tulajdonosok mégiscsak a legnagyobb kényelemben érezhessék magukat akkor is, hogy ha egy olyan értékes eszközt kell nélkülözniük, mint a saját autójuk.

Az időszakos műszaki vizsgán és átvizsgálásokon túl a gyors és hatékony javítást is garantálják. Hogyha semmiképpen sem tudja nélkülözni az autóját, akkor akár csereautót is biztosítanak, vagy lehetőséget adnak a bérautó igénybe vételére is. (tovább…)

Magas minőségű Audi alkatrészek

Audi alkatrészek
Audi alkatrészek

Az Audi céget és annak termékeit bizonyára mindenki ismeri. A magas minőségű termékeket előállító vállalkozás minden esetben odafigyel a részletekre. Amennyiben Ön is egy mutatós Audival büszkélkedik, akkor mindenképpen szüksége lesz pár darab kiegészítőre. Az Audi alkatrészek remek választásnak bizonyulnak minden esetben, hiszen bármikor szükség lehet javításra. Az Audi márkanév és a hozzátartozó négy darab karika jellegzetes szimbólumnak számítanak. Mára már senki előtt nem számít ismeretlennek a minőségi termékeket előállító cég. (tovább…)