Az elektromos fűtőpanel intelligens módon is működhet

Elektromos fűtőpanel

Legyen szó az otthonáról vagy a nyaraló, kisebb nyári konyháról, esetleg hétvégi házról, a fűtés minden évszakban jogos igény. Nyáron is előfordulhatnak hűvösebb esték, amikor bizony be kell indítani a fűtést. Miért ne fűthetnénk ilyen helyzetben elektromos fűtőpanel segítségével?

Egy ilyen modern eszköz, ma már a továbbfejlesztett fűtőszálaknak és technológiának köszönhetően, kifejezetten energiatakarékos. Ezért nem kell tartania a megemelkedett villanyszámla miatt. Egy elektromos fűtőpanel könnyedén a falra szerelhető, csupán egy konnektorra van szükség a közvetlen közelében, ahonnan az áramot kapja.

A diszkrét és ízléses kialakítása, hangtalan működése hatékonyan hozzájárul a komfortérzet növeléséhez, valamint annak fenntartásához. A programozható elektromos fűtőpanel észrevétlenül teszi a dolgát és a beállított hőmérsékleten tartja a helyiség levegőjét. A speciális szenzoroknak köszönhetően, érzékeli ha mozgás van körülötte, vagyis ha a helyiségben tartózkodunk. Ilyenkor beindul a fűtés. Ha nem vagyunk ott, akkor energiatakarékos üzemmódba kapcsol. Az elektromos fűtőpanel teljesen pormentesen működik, ami fontos az allergia szempontjából.

Print Friendly, PDF & Email