A nők szettekben gondolkoznak: a megfelelő ruha és kiegészítő kombinációjában

Ékszerek
Ékszerek

Webáruházunkból megvásárolható aranyozott ékszerek 18 karátos aranyréteget kaptak, 15–25 mikron vastagságban. Az ékszer szettek Inlay technológiával készülnek. Az arany bevonat, kíméletes használat mellett, hosszú élettartamú.

Az ékszer szettek sokak által kedveltek, hiszen a szett darabjai együtt, de külön külön is viselhetőek. Például egy nyaklánc viselhető önmagában is, de a vele egy kollekcióban lévő fülbevalóval is. Ez általában alkalomfüggő. Van, amikor több ékszerrel szeretünk megjelenni, de van, amikor a szerényebb dísz is elég. (tovább…)

Akciós női arany nyaklánc az ünnepekre

arany nyaklánc
arany nyaklánc
Ha ékszert szeretnénk vásárolni ajándékba, akkor érdemes a Goldzone oldalára kattintani, ahol most ünnepi kedvezmények fogadják a látogatókat. Különleges és egyedi modellek között is tudunk válogatni, ha a kategóriák között nézelődünk. Nagyszerű választás a női arany nyaklánc, hiszen egyszerűsége miatt roppant mutatós. Sárga és fehér aranyból, vagy ezek kombinációjából is elkészülhet. Különleges hatással bír a kockalánc fazon, amelyik akár szettben is megvásárolható, az ahhoz passzoló bokalánccal vagy karkötővel együtt.
(tovább…)

Egy szép karikagyűrű a bal kézen eljegyzést jelent.

Karikagyűrű
Karikagyűrű
Talán nem is tudja mindenki, hogy melyik kézre, milyen gyűrűt húzunk. Eljegyzéskor a bal kéz gyűrűsujjára kerül a karikagyűrű, majd az esküvőn átkerül a jobb gyűrűsujjra. Sőt olyan szokás is van, hogy a menyasszony kezét egy köves gyűrűvel kérik meg, aztán akár közösen is kiválaszthatják a karikagyűrűket. A Smaragd Kincsesház kínálatában, http://www.kincseshaz.hu/karikagyuru , igen széles választékból választhatnak a jegyespárok. Míg korábban a sima karikagyűrű volt a szerelem záloga, addig mára ez is nagyot változott. Bár még mindig vannak, akik ragaszkodnak a hagyományokhoz és a sima, egyszerű gyűrűt hordják. Az ékszerészek, aranyművesek szebbnél szebb különféle formájú, színű, (tovább…)

Megszámlálhatatlanul sok karkötő típus létezik.

karkötő
karkötő
Nem is gondolnánk, milyen sokféle lehet egy karkötő. Nem csak az alapanyagát tekintve, hanem hozzá használt egyéb dolgokat is. A köztudatban legismertebb nemesfémek az arany és az ezüst, melyek fizetőeszközök és más iparágak által is felhasznált fontos elemek. De ugyanígy a platina is, mely egy nagyon ellenálló, tartós nemesfém és szintén felhasználják más ágak, különösen az orvostudomány. Az ókorban számtalan ékszer, többek között karkötő is rézből készült. A rézből készült tárgyak mai s nagy köztiszteletnek örvendenek és sokan gyűjtik is őket. Ugyanígy az ezüst is, ami egy könnyen megmunkálható eredetileg puhább szerkezetű anyag, ami jól nyújtható. (tovább…)