A vízálló padló igazi famintázatú

Vízálló padló

Lakásfelújításkor gyakran sor kerül a padlóburkolati rendszerek cseréjére. Ezt több okból is megtehetjük. Elsősorban a kopás miatt, másrészt, mert szeretnénk valami újat, egyedit.

A vízálló padló önmagában egyáltalán nem számít ritkaságnak, azonban ha a fürdőszobába szeretnénk lerakni, arra is lehetőséget ad. A vízállóságának köszönhetően, tulajdonképpen a szobák faburkolatához hasonlóan, akár a fürdőszoba padlója is parkettás lehet. A vízálló padló kiváló lehetőséget kínál az egyedi, mégis közismert mintázat megvalósítására. (tovább…)

A mindennel felszerelt fürdőszobai kiegészítők webáruház

Fürdőszobai kiegészítők webáruház

Egy rendetlen, kevés eszközzel felszerelt fürdőszobában a legegyszerűbb tevékenység is, mint például a kézmosás, nagy bosszankodás közepette mehet végbe.

A gondot általában az okozza, hogy a régi fali szappanadagoló nem megy, a törölközőtartó letört vagy épp a szennyestartó kosár is lyukas már. Ekkor segíthet a fürdőszobai kiegészítők webáruház, ahol számtalan fontos, nélkülözhetetlen produktum vehető meg. Ide sorolható a már említett szennyes tartó, az álló törölközőtartó, a fürdőszoba polc, a piperepolc, a fali szappanadagoló, fürdőszobaszőnyeg vagy épp a valóban elengedhetetlen zuhanyülőke. (tovább…)

A fali fényképtartó ajándéknak is megfelelő

Fali fényképtartó

Az ajándékozás nem minden esetben egyszerű küldetés, hiszen gyakran veszünk ajándékot olyan személynek is, akinek nem ismerjük tökéletesen az ízlését.

A fali fényképtartó olyan ajándék, amely bárkinek megfelelő, hiszen adhatjuk annak is, akivel bensőségesebb viszonyt ápolunk, de azt is meglephetjük vele, akit felületesebben ismerünk. Képzeljük csak el, hogy a nagymama mennyire megörül, amikor meglátja, hogy az ajándékba kapott fali fényképtartó az unoka képével van kiegészítve. (tovább…)

A belsőépítész bizony nagy csodát képes végezni a lakásával kapcsolatban.

Belsőépítész

Aki elégedetlen a saját lakásával kapcsolatban, annak változtatásra van szüksége. Talán érdemes az egészet újra tervezni, különösen akkor, ha nem érzi benne jól magát. Egy belsőépítész, http://zenithome.hu/belsoepiteszet/ , segítségét is kérheti ebben, hiszen neki kellő tapasztalata van ezekkel kapcsolatban. Biztosan meg vannak a saját elképzelései, azért jó átnézetni valakivel, hogy egyáltalán kivitelezhető e az, amit szeretne. Mert bizony vannak szabályok, amelyek nem szeghetők meg még az átépítés során sem. A tartó falakon nagy változtatás eszközölni nem lehet. Egy ajtót megfelelő áthidalóval még be tehet, (tovább…)