Kiadó lakás Budapest színvonalas apartman házában.

kiadó lakás budapest
kiadó lakás budapest
Budapestre érkezik és nincs hol megszállnia? Kiadó lakás Budapest szívében Önt is várja. Budapestre érkeznek egy hétvégére vagy akár egy család látogatásra, és nincs hova menniük, keressenek minket, exkluzív apartmanjaink Önt is várják. Lakásaink felszereltek és igényesen berendezettek. Fontos szempont ez, mert mindenki szereti otthon érezni magát, érezni az otthon melegét. Főleg ha gyerekekkel hagyjuk el az otthonunkat, nagyon fontos tényező a külön szoba és a komfort. A Prémium apartman házban úgy érezheti magát, mint a filmekben. 24 órás recepciós szolgálat áll a nálunk megszállni kívánó vendégek szolgálatában. Többfajta apartmanjaink közül választhat. Apartmanjainkban lehetőség van akár egy főnek is megszállni, erre szolgálnak, a kisebb lakások. Ha többen érkeznek Budapestre, (tovább…)

Egy otthonos szállás Pécs belvárosában, amely olcsó is egyben!

Szállás Pécs belvárosában
Szállás Pécs belvárosában
Az emberek mindig annyi időt töltenek azzal, hogy egy számukra árban kedvező, berendezését illetően pedig hangulatos hotelre bukkanjanak. Sokkal egyszerűbb a helyzet ennél, hiszen egy apartmannal is megkaphatjuk ugyanazt, csak önellátással, de sokkal kötetlenebbül. Most kínálunk egy lehetőséget, mely egy olyan szállás Pécs belvárosában, ami garantáltan belopja magát a szívébe annak, aki kellemes környezetben, de olcsón szeretné megúszni a megfelelő hely megtalálását! A Levendula Apartmanban minden megtalálható, amire csak szüksége lehet a vendégeknek, beleértve a kávét is, nem csak a törölközőt, hajszárítót vagy tusfürdőt. Különálló konyha, fürdőszoba és mellékhelység, valamint hálószoba-nappali felosztású az apartman, (tovább…)

Akinek Pécs apartman szempontjából eddig nem tudott érdemi megoldást felmutatni, azt megismertetnénk az Orchideával!

Pécs apartman
Pécs apartman
Nem minden utazó tudja azt megtenni, hogy egy nagyobb magyar városba utazva ott szállodában szálljon meg, ameddig a városban tartózkodik. Erre az igényre alapozva épültek ki és erősödtek meg az apartmanok. Ám ezek a lakások nem mindig ütik meg a megkívánt nívót. Ha Pécs apartman tekintetében eddig nem is mindenkinek tudott maradéktalanul megfelelni, az Orchidea Apartmannal most új időszámítás kezdődik! Itt informálódhat: http://orchideaapartmanpecs.hu/ A lakás egy belvárosi épület nyolcadik emeletén helyezkedik el, így aki szereti a magaslatot, szereti, ha jó kilátás nyílik az ablakából, annak Pécs apartman szempontjából az egyik legjobb megoldást kínálja ezzel. Mivel maga az ingatlan meglehetősen közel van mind a távolsági autóbusz-állomáshoz, mind a vasútállomáshoz, aki tömegközlekedéssel érkezik, annak gyalog lesz a legcélszerűbb megközelítenie az apartmant. (tovább…)

Budapesti apartman otthonos megoldásokkal!

Budapest apartman
Budapest apartman
Ha szeretnéd elkerülni a szállodák forgalmát, de legalábbis nyugalmas környezetben megszállni, ahol minden adott a kényelemhez, akkor Budapest apartman kínálatából a Premium Apartmanházat ajánljuk figyelmedbe! A teljes felszereltséggel rendelkező, elegáns és modern berendezésű budapesti apartman kínálat több szempontnak is képes eleget tenni, hiszen amellett, hogy kompletten biztosítja a szükséges helységeket és berendezéseket, szállodai szolgáltatásokkal kiegészülve érhetik el az érdeklődők! Zárt és egyben őrzött parkolóban hagyhatják az autókat a tulajdonosok, (tovább…)

Apartman Pécs központjában.

Apartman pécs
Apartman pécs

A legjobb lehetőségeket vehetitek igénybe, ha a Hortenzia apartman Pécs városában elérhető megoldásokat választjátok, hiszen az otthon kényelmét nyújtja a lakás, mely teljes felszereltséggel áll rendelkezésre! A belvárosban található az épület, amiben az apartman Pécsett megtalálható, és ami egyben közel található minden látnivalóhoz, emellett éttermek sokasága található a szomszédságában. Gyalogos megközelítéssel is könnyen elérhető bármi, ezért is jó választás mindnekinek! A hangulatos berendezés az otthoni kényelmet igyekszik biztosítani, amihez további kiegészítő megoldások is rendelkezésre állnak. (tovább…)

Egzotikus, all inclusive Új-Zéland utazás

Új-Zéland utazás
Új-Zéland utazás

Új-Zéland az ellentétek országa, ha ide szeretnénk utazni, akkor számolnunk kell azzal, hogy nagyon hosszú utat kell megtennünk ahhoz, hogy elérjünk az országot. Itt számtalan természeti csoda tárul majd elénk, hegyes szigetpartok, gejzírek, dombok, fürdők, barlangok és vulkánok. A világ egyik legszebb országaként is szokták emlegetni. Az Új-Zéland utazás egzotikus jellege miatt nagyon népszerű a turisták körében. A hozzátartozó két sziget nagyon népszerű célpontnak számít. (tovább…)

Olcsó szállás, pompás szállás!

Szeretné ön is, hogy ne csak a lelke és a teste érezze magát jól, hanem  a pénztárcája is? Az Ida Panzió mindenkinek tökéletes választás, ha szeretne egy pompás szállást találni, ami olcsó szállás is egyben! Szereti ön is a természetet? Szereti a zöldet? Viszont szereti úgy érezni, hogy nagyon de nagyon közel van a város pozitív oldala? Nincs nyüzsgés, de mégis kellemes a tudat, hogy bármikor lehet? Ez az olcsó szállás valóban mindenki igényét ki fogja elégíteni! Szerezzen ön is örömet családjának, szeretteinek! (tovább…)