Hazai gyártmányú U alakú ülőgarnitúra

U alakú ülőgarnitúra

Amikor eljön az ideje egy alaposabb felújításnak, akkor a régebbi bútorok közül is megszabadulhatunk néhánytól. A pótlást oldjuk meg nagyon körültekintő módon, mert a modern és tartós változatok jó néhány évig meghatározzák majd a lakás hangulatát. Egy méretesebb nappaliba az U alakú ülőgarnitúra egyszerűen utolérhetetlen. Nyitható változatban is rendelhető.

Ezen kivitel kimondottan alkalmas fekvésre, de a legtöbb esetben ezen kiegészítő rész nélkül is megállja a helyét. Egy nagyobb baráti, családi összejövetel alkalmával, mindenkinek jut majd hely a beszélgetés során az U alakú ülőgarnitúra jóvoltából. Az ágyneműtartós változatokban könnyedén elfér a paplan és nagypárna, ha éppen azokra nincs szükségünk. (tovább…)

Redőny javítás gyorsan és egyszerűen

Redőnyök javítása szakszerűen

Amikor nem is várnánk, megtörténhet, hogy nem tudjuk leereszteni a redőnyt. Viszont nem kell pánikba esni, mert a legtöbb esetben a ​redőny javítás könnyűszerrel kivitelezhető.

Noha nem tanácsos hozzáfogni házilag szétbontani a szerkezetet, mert az még csak-csak sikerülni fog, de lehet az összerakás okozza majd a legnagyobb gondot. A szakember azonban első ránézésre meg tudja mondani, hogy mi a probléma és azzal is pontosan tisztában van, hogy ilyenkor mi a teendő.

(tovább…)

Olajfolt eltávolítása kíméletes beavatkozással

Olajfolt eltávolítása

Vannak olyan munkakörök, amelyek során elég gyakran találkozunk igen szennyező anyagokkal, amilyen például az olaj. Ennek az eltávolítása nem kivitelezhető hagyományos eljárással, mert az nehezen vagy egyáltalán nem oldódik vízben. Ezért az olajfolt eltávolítása adalékanyag bevetésével kivitelezhető.

A kereskedelemben kifejezetten sokféle ilyen összetevő kapható, amelyek általában magas foszfátártalommal rendelkeznek. Így már nem kihívás az olajfolt eltávolítása, de a folyamat nem áll itt meg. A természetes vizekbe kikerülve, komoly szerves anyag feldúsulást eredményeznek, aminek következtében kialakul a vízvirágzás. (tovább…)

Adidas tornazsák a nélkülözhetetlen kellék

Adidas tornazsák

Az egészséges szervezet megköveteli, hogy rendszeresen karban legyen tartva, nemcsak megfelelő táplálkozással, de aktív mozgással is. Ha gyakran járunk el valahová edzeni vagy csak a suli keretén belül kell útba ejtsük a sportpályát, az Adidas tornazsák mindig legyen tettre kész állapotban! Egyszerűen a vállunkra kaphatjuk és már mehetünk is vele az órára vagy találkozni a sporttársakkal. Gondolhatnánk, hogy mellőzhető ennek a beszerzése, de miért tennénk?

A néhány ezer forintos Adidas tornazsák kivételesen jó befektetés, mert éveken át kiszolgálja az igényeinket, akár heti rendszerességgel is. Minden elfér benne, amire csak szükségünk lehet és használaton kívül könnyedén elrakható a szekrény mélyére. Ha netán összekoszolódna az Adidas tornazsák, az anyagának köszönhetően rövid időn belül kitisztítható. (tovább…)

Gépi hímzés további 3 % kedvezménnyel

Gépi hímzés

A hímzés igazából egy olyan díszítő eljárás, amivel a különböző ruhaanyagokat meg lehet szépíteni és a hagyományokat is őrizni lehet általa. A kézi hímzés még mindig népszerűnek számít azon családokban, amelyek őrzik a hagyományokat. A gépi hímzés esetén is a vezetett fonal fogja adni a kiválasztott mintát.

A cegespolo.eu weboldalon olvashat a gépekkel végzett hímzés árairól. A honlapon megtetszett fazon függvényében kell az árakat is számolni. Az árak sávosan találhatóak meg a táblázatban, amelyekből további 3 % kedvezményt is biztosíthatnak a szakemberek. (tovább…)

Rugalmas szerkezetű a szilikon tok

Szilikon tok

Ha csak úgy letesszük az asztalra a teljesen védtelen telefont, akkor könnyedén azt tapasztalhatjuk, hogy a hátlap alaposan összekarcolódik. A zsebünkben is megtörténhet ez a kellemetlen esemény, ha van még más is a mobil mellett, például egy kulcscsomó. Amennyiben elejét akarjuk venni a kellemetlen helyzeteknek, a szilikon tok hasznos segítségünk lesz ebben. (tovább…)

Angol nyelvtanfolyam Budapest több részén is

Angol nyelvtanfolyam Budapest

A fővárosban rengeteg munkalehetőség van, de az sem titok, hogy már nagyon sok helyen megkövetelik az idegen nyelvtudást. Jó angol nyelvtanfolyam Budapest számos részén van már, hiszen az utóbbi évtizedben gombamód szaporodtak el a különböző nyelviskolák. Nagyon sokféle tanfolyam és módszer közül lehet választani, de mi a BeHappy Nyelviskolát ajánljuk.

Hogy miért? Mivel különleges, vagyis nem a hagyományos értelemben vett iskola, ugyanis szakít a régi módszerekkel. Szeretne angolt tanulni olyan tanároktól, akiknek ez az anyanyelvük? Rugalmas időbeosztásra lenne szüksége? Nem szeretne unalmas, elavult módszerekkel tanulni? Akkor Önnek itt a helye! (tovább…)

Kényelmesen beszerezhető a terasz bútor

Terasz bútor

Rengetegen törekednek arra, hogy megszerezzék a saját otthonukat. Ezen belül, a lakást vagy családi házat lehet érteni, amelyeket természetesen szükséges berendezni. Azon lakásokban, ahol erkély is van, a terasz bútor megteremti azt a kellemes hangulatot, amire mindenki vágyik. Kedve szerint válogathat a széles termékkínálatból, ahol megtalálja az Ön és az otthona stílusához igazodó darabokat. (tovább…)