A divat eszköze a férfi arany nyaklánc

férfi arany nyaklánc
Férfi arany nyaklánc

A nyaklánc viselése az önkifejezésnek, a divatnak alapvető és ősi eszköze. Napjainkban egyre több férfi határoz amellett, hogy a mindennapokban is hordjon ékszert. A legnépszerűbb darabok közé tartozik a férfi arany nyaklánc, amit ma már számtalan típusban szerezhetünk be.

Kezdetben ezek az ékszerek, más testdíszekkel együtt, valószínűleg rituális, státuszszimbólumként szolgáltak és a nehezen fellelhető értékes nemesfémekből állították elő. Manapság is örök értéket képvisel a férfi arany nyaklánc, aminek az értékét tovább emeli a kidolgozás finomsága és a felhasznált alapanyagok.

Gyönyörű modellek vehetőek meg az ngoldekszer.hu online üzletből, például a 20,1 gramm súlyú férfi arany nyaklánc sárga és fehér nemesfém kombinációjával készült. A hosszúsága 55 cm, tehát kényelmesen viselhető. Jelenleg egyetlen darab van készleten ebből az ékszerből, azt is hatalmas árkedvezménnyel vásárolhatjuk meg, az eredeti 402 000 helyett, csupán 306 504 Ft az ára. Elegáns, nagyon mutatós nyakláncról beszélünk, így érdemes lecsapni rá.