A tűzzsonglőrök ámulatba ejtenek

Látványos tűzzsonglőrök
Látványos tűzzsonglőrök

Léteznek olyan foglalkozások, amelyek láttán az ember szinte alig hiszi el, hogy ezek az emberek ténylegesen dolgoznak, amikor a munkájukat végzi, hiszen roppant szórakoztatónak tűnik az egész dolog. Feltétlenül idesorolható a Lángoló Leguánok nevet viselő társulat, ami igazán rendhagyó tevékenységet választott foglalkozásként.

A tűzzsonglőrök háta mögött már több mint ezer sikeresen teljesített, szórakoztató rendezvény áll, így nem csoda, hogy az egyik legkeresettebb Magyarországon.

A palettán 20 különböző műsor található meg, aminek keretein belül a tűzzsonglőrök tűzszínházat, tűztáncot, de még interaktív gyerekműsorokat is biztosítanak, ezzel pedig igencsak széles kört tudnak lefedni és megannyi különböző rendezvényt kiszolgálni.

A 12 éve alapult, tűzzsonglőrökből álló társulat olyan ügyfelekkel büszkélkedik, mint az RTL Klub, a HP vagy éppen a Volvo, ennek ellenére azonban egyáltalán nem szálltak el az árakat illetően. Ha éppen azon gondolkodik, hogy szeretné feldobni a rendezvényt, akkor itt a remek lehetőség!