Abu Dhabi utazás a modern stílusjegyek szerelmeseinek

Abu Dhabi utazás, az igazi luxus
Abu Dhabi utazás, az igazi luxus

Dubai mindig különleges hangzással bírt. Az Abu Dhabi utazás közvetlen tengerparti fekvése mellett, teljes mértékű luxust ígér a nyaralni vágyóknak. Az 5-6 órás út az elviselhető kategóriába tartozik, sem nem túl hosszú, sem nem túl rövid, főleg ha arra gondolunk, hogy egy teljesen másik világba repít el.

Az ultramodern épületek felülmúlják az ember képzeletét. Sok inkább hasonlít üvegpalotához, mint hagyományos hotelhez. A tervezők az üvegfalak mellett olyan teraszokat is beépítettek, ahol a pihenésre vágyók rálátnak az Arab öbölre.

Mind a szobák, mind a lakosztályok üvegfalakból állnak, ahol a tengerpartra, a kertekre és más felhőkarcolókra lehet rálátni. Más 5 csillagos hotelek a helyi stílusjegyeket kívánják feltüntetni az épületben, ezzel csempészve be a kultúrát a modern falak közé.

A homokos tengerpart mellett élvezni lehet a medencéket, meleg vizű fürdőket, ráadásul a legtöbb üdülőhely privát stranddal is rendelkezik, így a tömegtől sem kell félni. Abu Dhabi utazás során különleges éttermekbe is ellátogathat.