AL-KO elektromos fűnyíró a nehézségek elkerülésére

al ko elektromos fűnyíró
AL-KO elektromos fűnyíró

Ön is imádja a nyarat, azonban a nyugodt pihenést, a napozást és a medence élményét beárnyékolja a fűnyírással járó megterhelő munka? Remek megoldásnak bizonyulhat a csorba kiküszöbölésére egy AL-KO elektromos fűnyíró. A 40 E komfort példány remek választás lehet, ugyanis 3 az 1-ben funkcióival szinte mindenkit azonnal levesz a lábáról.

Ugyanis gyűjtővel és mulcsozóval rendelkezik a fűnyíró, vagyis a levágott gyepet azonnal visszaforgatja a földbe, amivel táplálja azt is, amiket használattól függően cserélhetünk. Az elektromos technológiának köszönhetően, egy rendkívül halk gépezetről van szó, ami akár még a kerti munkát is megszerettetheti velünk. Olyan egyéb előnnyel szembesülhetünk még az AL-KO elektromos fűnyíró kapcsán, mint a rendkívüli könnyű súly.

Hiszen a motor és az üzemanyagtartály hiánya rengeteg plusz súlytól szabadítja meg a szerkezetet. A kényelem növeléséért, az AL-KO elektromos fűnyíró 40 E Comfort példányának állítható a tolókar magassága, így nem kell görnyedni a kerti munka közben.