Bob szánkó a téli szórakozáshoz

Bobozás

Már egy ideje, télen nagyon ritkán esik a hó, ezért a kicsik általában ujjongásban törnek ki, amikor végre elkezd havazni. Ilyenkor ki lehet menni hóembert építeni, hócsatázni vagy szánkózni.

Jó, ha minden családnál található egy bob szánkó, hiszen a segítségével könnyű lesiklani a lejtőkön. Érdemes inkább a jobb minőségű modellek mellett dönteni, mert ezek tartósabbnak bizonyulnak. A vásárolni kívánó szülőknek a sportsarok.hu weboldalon kell körülnézniük. Itt duplaüléses verzióban is lehetséges a rendelés.

A bob szánkó elsősorban kék és pink színben szerezhető be. A kisfiúknak és a kislányoknak akár kormánnyal díszített modellt is lehet venni. A fékezőkaros-hevederes verzió elsősorban azoknak való, akik nagyon féltik a gyermekeiket. A magas háttámla is védelmet nyújthat a kicsúszás ellen. Az ár szempontjából széles a kínálat.

A rendelést követően, igazán hamar megérkezik a bob szánkó. Érdemes még azelőtt megvenni, mielőtt leesik az első hó. Így semmi akadálya nem lesz annak, hogy a család közösen elmenjen csúszkálni.