Csillogó, nőies Xiaomi Redmi 9A tok

Xiaomi Redmi 9A tok
Xiaomi Redmi 9A tok

Az utóbbi időben a telefonok és a hozzájuk tartozó kiegészítők már nemcsak kényelmi és biztonsági funkciót töltenek be, hanem egyfajta státuszszimbólumnak is nevezhetőek. A Glitteres, csillogó Xiaomi Redmi 9A tok igazán különleges, csajos darab, ami bizonyára mindenkit levesz a lábáról.

Az elragadó kinézet mellett, a termék még számos különféle előnnyel rendelkezik. Először is fontos megemlíteni, hogy TPU anyagból készült, ami rendkívül masszív műanyag. A termék kialakításának köszönhetően pedig a kijelzőt is védi, hiszen rálóg a sarkokra. Így biztosak lehetünk benne, hogy a nagyobb karcoknak és ütődéseknek is könnyedén ellenáll a Xiaomi Redmi 9A tok.

Emellett muszáj megemlítenünk, hogy a gombokat is biztonságban tudhatjuk a portól és már szennyeződésektől, ugyanis a műanyag tok teljesen lefedi azokat. A töltőnyíláson pedig egy dugós megoldás van kialakítva, így elkerülhetjük a kosztól kialakuló töltési hibát. A glitteres Xiaomi Redmi 9A tokot különleges zöld árnyalatban szerezhetjük be az aun.hu weboldalon.