Edényszett rozsdamentes változatban

Edényszett
Edényszett

Az kétségtelen, hogy lényegében a szakácstudományunk határozza meg az ételek végleges ízét. Viszont jelentősen megkönnyíthetjük a dolgunkat, hogyha egy minőségi edényszett lapul a konyhaszekrényben.

De mi számít manapság minőséginek? Elsősorban az anyaghasználat és a kialakítás határozza meg, hogy az adott edényszett melyik kategóriába sorolható. A Berghome és Carl Schmidt termékek rendkívül költséghatékony megoldásnak számítanak ebből a szempontból.

A rozsdamentes kivitel és a hőálló üvegfedő rendkívül előnyös. Az előbbi az időtállóságot garantálja, míg az utóbbin keresztül bármikor rápillanthatunk az étel állapotára anélkül, hogy leemelnénk a fedőt.

Minél több darabból álló edényszetett választunk, annál több lehetőség áll a rendelkezésünkre az ételek elkészítését illetően. A prémium kivitelnek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy letörik a nyél, ami esetleges balesethez is vezethetne. Az öntőkarimás kialakítás nemcsak esztétikus, hanem praktikus, mivel így nem lesz foltos a terítő.