Egészségesen építeni az izomzatot Scitec BCAA-val

Scitec BCAA
Scitec BCAA

A testépítők az évek folyamán nemcsak az izomzatukat fejlesztik, de rengeteg tudással gazdagodnak a táplálkozás és az étrend kiegészítők terén. A Scitec BCAA nem véletlenül nagyon keresett termék azok között, akik az egészséges és doppingmentes testépítést választják. Ők ugyanis tisztában vannak azzal, hogy a BCAA-k az izomzat szempontjából a legfontosabb esszenciális aminosavak.

Sokan nem is gondolnák, hogy az emberi izomzat 35%-a áll belőlük. Az aminosavak is természetes módon megtalálhatóak a szervezetben, amelyekből a szervezetünk glutamint képes előállítani. A Scitec BCAA + Glutamine hozzájárul ahhoz, hogy kevesebb glutamint kelljen pluszban bevinni a sportolók szervezetébe.

Roppant hasznos azoknak, akik sportolnak vagy megerőltető fizikai munkát végeznek, de célszerű lehet diéta, mentális kimerültség és stressz esetén is. Nagyobb mennyiségű Scitec BCAA szedésével zsírégető funkció is jelentkezik, de javulhatnak az agyi funkciók, a lassú reflexidők pedig gyorsulhatnak, ami nagyon hasznos lehet például a küzdősportoknál.