Egyedi ruhák a színátmenetes fonallal

színátmenetes fonal
Színátmenetes fonal

Az elmúlt években nagyon divatossá váltak a többszínű kötött termékek. A színátmenetes fonal különböző színű szakaszok bizonyos sorrendben ismétlődő rendszeréből áll. A tekercsben mindig egy szín a domináns, ez lesz a fő szál. Ha ilyen termékkel kötünk, nem kell gondolkodnunk semmilyen mintán, mivel a legegyszerűbb módon elkészített ruhadarab is csodálatosan fog mutatni.

A színátmenetes fonal meleg, puha és rugalmas. A nejlon jelenléte az összetételben megkönnyíti a termékek gondozását. Bátran kijelenthetjük azt is, hogy ez az ideális alapanyag a sapkákhoz és a sálakhoz. Ezen kívül bármilyen típusú felsőruházat elkészítésére használható a téli szezonban. A lezser pulóverek különösen stílusosan néznek ki az ilyen szálakból.

Az internet pedig számos kötésmintát kínál. Jól tesszük, ha a munkánk során körkörös kötést alkalmazunk. Ezzel a megközelítéssel nem lesznek jelen az összképet elrontó oldalvarratok. A színátmenetes fonal tökéletes minden olyan projekthez, amihez főleg természetes összetételű, meleg alapanyag szükséges.