Előnyös szerkezet az elektromos ágdaráló

elektromos ágdaráló
Elektromos ágdaráló

Folyamatosan ápolni és gondozni kell a kertet azért, hogy mindig a szebbik arcát mutassa. A gyümölcsfák metszése például kötelező, ha pedig az ennek nyomán összegyűlt ágakat nem szeretnénk kidobni vagy elégetni, akkor jó szolgálatot tesz nekünk egy elektromos ágdaráló.

Ez a szerkezet néhány centiméteres nyesedéket képes készíteni ezekből, ami idővel komposzttá érik össze, amit bárhová fel lehet használni. Az elektromos ágdaráló használata egyszerűen gyerekjáték, amennyiben a tulajdonosa betartja az alapvető biztonsági szabályokat.

. Az epfo.hu webáruház kínálatában szereplő RIWALL RES 2545 elnevezésű elektromos ágdaráló 2500 W teljesítményű, 230 V/50Hz erősségű elektromos motorral van ellátva. Két aprítókéssel rendelkezik, a maximális aprítási átmérő 4,5 cm. A gyűjtőzsákja 55 literes, ami azért jó, mert nem kell túl sűrűn megállni az aprítással, hogy kiürítsük. Válassza Ön is ezt az elektromos ágdarálót és tartsa rendben a kertjét, hogy az mindig rendezett lehessen, amiben kedvére gyönyörködhet!