Esztétikus tetőtéri ablak szúnyoghálóval együtt

Tetőtéri ablak szúnyogháló

Akár most készül tetőtéri ablakot beépíteni, akár a meglévőt cseréli ki vagy újítja fel, cégünk munkatársaira bármikor számíthat! Az általunk gyártott és forgalmazott modellek mindegyike kiváló minőségű anyagokból készülnek, erős üveggel, tartós alumíniumkeretekkel, amelyekbe különféle árnyékoló és fényelzáró rolókat lehet helyezni.

Az esztétikus tetőtéri ablak szúnyogháló nélkül nem teljes. Hiszen nyáron, a picit kinyitott ablakon át is bejöhet egy egész sereg vérszívó. Ezt megelőzvén, válasszon és rendeljen tőlünk minőségi szúnyoghálót, ami átengedi ugyan a fényt, de a rovarok garantáltan kint maradnak! A tetőtéri ablak szúnyogháló valóban hasznos, kár ezt lespórolni a rendszerről.

Ha tájékozatlan, hogy pontosan miként kerül rögzítésre, esetleg tudni szeretné, milyen méretekben kapható vagy mennyi időre biztosít védelmet, javasoljuk, hogy keresse fel telefonon vállalatunkat! Az egyeztetés után, akár már másnap elvégezzük a szükséges beszerelési munkákat, amelyekre természetesen garanciát is vállalunk.