Fehér harisnyatartó esküvői ruha alá

Szexi fűző
Szexi fűző

Ön is szeretne szexi szettet felvenni, de van egy csöppnyi feleslege? Semmi gond, mivel a szexi fűző a legjobb cinkostársa lesz abban, hogy a bájait diszkréten fedje fel. A fűzők mindig közkedvelt ruhadarabok voltak a történelem során. Alakformáló jelleggel bírtak, hiszen eleinte arra voltak hivatottak, hogy a derekat karcsúvá varázsolják. A híres-neves darázsderék is ennek, az egykor nem éppen kényelmes viseletnek köszönhetően lett roppant divatos és vonzó.

Nos, a fűző szerencsére nem tűnt el a történelem süllyesztőjében, hanem átalakult. Hordható vált, kényelmes és az erotikus fehérneműk egyik előkelelő darabja lett. A szexi fűző nagyon vonzó látványt nyújt, azok is bátran viselhetik, akik dúsabb idomokkal rendelkeznek. A dreamfashion.hu webáruházban rengeteg vérforraló darab megtalálható. A szolidabb modellektől kezdve, az elegánsakon keresztül az extra merészekig, mindenféle kapható itt.

A közkedvelt piros és fekete színűek mellett, a hófehér és a bordó is helyet kapnak a kínálatban. A kényelem és az esztétikai jegyek manapság már nem zárják ki egymást a fehérneműk terén sem. Miért lenne akkor például egy szuper szexi fehér harisnyatartó kényelmetlen? Ez az apró részlete az alulöltözetnek roppant ízléses, erotikus, ugyanakkor gyakorlati célt is szolgál. Gondoljunk csak a menyasszonyi ruhákra! Napjainkban ezek is vékony, áttetsző anyagokból készülnek, amelyek alá okosan kell megválasztani a fehérneműt. A régi, réteges, hatalmas ruhák ideje lejárt.

Az esküvői ruha alatt bizony nem lehetnek ormótlan alsóneműk, hiszen azok vonalai megmutatkoznak a ruhán keresztül is. A fehér harisnyatartó ideális kiegészítő, mivel stabilan tartja a harisnyát, ami nem csúszkál a ruha alatt fel és alá. Állítható rugalmas pántokkal van felszerelve, ezért teljesen észrevétlen a viselése közben. A Dream Fashion fehérnemű webáruházban többféle kivitelben és méretben megtalálható. Tegye teljessé a szexi fehérnemű szettjét ezzel a gyönyörű kiegészítővel! Meglátja, ellenállhatatlan lesz benne!