Fehér vagy négyzethálós flipchart papír

flipchart papír
Flipchart papír

Teljesen fehér vagy esetleg négyzethálós papírt keres, amit fel tud csíptetni vagy mágnessel rögzíthet egy flipchartra? Ha minőségi termékeket keres, akkor mindenképp javasolt, hogy meglátogassa a weboldalunkat. Az itt található flipchart papír különböző méretben rendelhető meg, rendszerint 20 íves csomagolásban.

A kiváló minőség garantált, főleg amiatt, hogy a papírra könnyen lehet írni. A tőlünk megvehető flipchart papír minden forgalomban lévő flipchart táblához használható, ugyanis 3 pár lyukkal van ellátva. Remek alkalom ezeken az íveken bemutatni a statisztikai eredményeket, vizuálisan lehet összegezni rajtuk bármilyen előadás vázlatát, de még a gyermekeknek is remek alkalom a mókázáshoz, tanuláshoz, Activity-hez.

A mágneses felületnek köszönhetően, az állvány flipchart papír nélkül is megállja a helyét, írható rá speciális filccel, ami száraz szivaccsal le is törölhető. Különleges mágnesekkel is tarkítani lehet. Mindezeket a kiegészítőket whiteboard-hoz ugyanúgy alkalmazni tudja, ezért is érdemes mindezeket beszereznie online.