Futóbicikli névvel és menő színekkel

futóbicikli névvel
Futóbicikli névvel

A lábbal hajható kétkerekű járgányok számítanak a legmenőbbnek ma a kicsik körében. Tehát, ha egy olyan modellt szeretnénk vásárolni, aminek garantáltan örülni fog a gyerkőc, akkor a futóbicikli névvel ellátott verziójával nem foghatunk mellé.

Ez a bicaj már önmagában levesz minden lurkót a lábáról, de ha még olyan menő színekben pompázik, mint a Chipmunk termékek és a futóbicikli névvel is fel van díszítve, akkor garantált a siker.

Az örömet pedig csak fokozza, hogy a Chipmunk bringák rendkívül könnyűek és egyszerűen kormányozhatóak, mert így pillanatok alatt el tudja sajátítani a kis tulajdonos a pedál nélküli kerékpározás fortélyait és mindig jó szívvel fog „tekerni”.

Nem kell majd kérlelni, hogy menjen a saját lábán vagy valami járgánnyal az ovi, park felé, nem kell a megunt bringát cipelni és még a gyermeket is ölben vinni, mert a futóbicikli névvel ellátott verzióját mindig szívesen fogja elővenni és használni, még olyan hosszabb távon is, amit korábban semmilyen formában nem tett volna meg önerőből.