Gluténmentes tészta széles választéka

Gluténmentes tészta
Gluténmentes tészta

Glutén nélkül nehéz pékárukat és tésztaféléket készíteni, ugyanis a lisztek pont ezen összetevője felelős a tészták rugalmas, gyúrható és nyújtható formájáért. Ugyan kifejlesztettek már különböző technikákat, amelyekkel a hagyományos ételekhez hasonló gluténmentes tészta és kenyér is előállítható, azonban megfelelő rutin és eszközök nélkül, sokszor kudarcba fullad az otthoni próbálkozás.

Szerencsére van néhány kisvállalkozó, aki kimondottan ilyen speciális élelmiszerek előállításával és forgalmazásával foglalkozik, így már a gluténmentes tészta megvásárolható.

A www.fittkucko.hu webáruházban például spagetti, keskenymetélt, kiskagyló, fodros kocka, penne, szélesmetélt, gyufatészta, könyök-pipette, fussili, orsó és cérnametélt is megtalálható, amelyek segítségével könnyedén elkészíthetőek a kedvenc tésztás főételek.

Látogasson el a weboldalra és válogassa össze az Ön által gyakran használt gluténmentes tészta változatokat, hogy ne csak álmodozzon a finom falatokról, hanem bármit megkíván, akkor mindig kéznél lehessenek!