Karcmentes bontott ablak vásárlása

Bontott ablak
Bontott ablak

Az Ablakvárosnál olyan nyílászárókat is lehet vásárolni, amelyeket korábban a bemutatóteremben lehetett megtekinteni. A bontott ablak újszerű állapotban vásárolható meg, némelyik teljesen tökéletes, semmilyen hiba nem látható rajta. Azt azonban fontos megemlíteni, hogy az Ablakváros nem foglalkozik használt ablakok felvásárlásával,

ezért ilyen esetekben más vállalatokat kell segítségül hívni. További előnyt jelent, hogy a honlapon pontosan meg van jelölve, hogy az adott bontott ablakot milyen minőségben lehet beszerezni.

A legtöbb termék már eladásra került, azonban még mindig felfedezhető néhány olyan bontott ablak a kínálatban, ami a gazdájára vár. Természetesen ezeket kedvezményes áron lehet megvásárolni, ezért népszerűnek számítanak az Ablakváros ügyfeleinek körében.

A kínálatban nemcsak átlagos ablakok, hanem erkélyajtók is vannak, éppen ezért az is kattinthat, aki ezen téma iránt érdeklődik. A megvásárolt termékek hamar meg fognak érkezni a megadott címre, ezért ebből a szempontból sem lesz gond velük.