Ki ne akarna részt venni egy macaron sütő tanfolyamon?

Macaron-sütő tanfolyam az elmenyplaza.hu-n
Macaron-sütő tanfolyam az elmenyplaza.hu-n

Általában minden családban a vasárnapi ebédhez hozzátartozik valamilyen házi finomság, legtöbbször sütemény formájában. Azonban a legtöbb háziasszonyban mindig ott van a vágy, hogy a megszokottakon kívül, valami igazán különlegest tudjon készíteni. Sokak álma a macaron, hiszen ez a süti igazán különleges. Nem véletlenül ilyen népszerű ez a francia édesség: https://elmenyplaza.hu/elmeny/macaron-suto-tanfolyam.

Igen hosszú múltra tekint vissza a készítése, hiszen már a 14-15-ik században nagy divat volt Velence környékén, igaz, akkor még minden, tojásfehérjéből és darált mandulából készült, apró édességet ezzel a névvel jelöltek. Az a macaron azonban, amit ma ismerünk, a franciák legjellegzetesebb cukrászterméke, a színes kis sütik. Mivel az elkészítése elég bonyolult, ezért kevesen mernek belevágni, még akkor is, hogyha találnak egy olyan receptet, ami részletesen leír minden lépést. A fent említett oldalon viszont egy olyan tanfolyamra lehet jelentkezni, ahol cukrász útmutatásával készítheti el ezt a finomságot úgy, hogy közben minden lépést elmondanak részletesen, illetve meg lehet tudni azokat az apró fortélyokat is, amelyeknek az ismeretével el lehet érni a tökéletes ízt és kinézetet. Maga a program 3 órán keresztül tart, így biztosan nincs semmi elkapkodva, nyugodtan, minden részletre odafigyelve, igazán kellemes környezetben lehet megtanulni a macaron készítését.

Az sem baj, ha közben nem sikerül minden kicsi információt megjegyezni, hiszen a tanfolyam végén minden résztvevő kap egy receptfüzetet, ami tartalmazza az elhangzottakat. Ha szeretné Ön is megtanulni ennek a francia finomságnak az elkészítését, jelentkezzen a tanfolyamra és örvendeztesse meg a családját a mennyei ízekkel! Persze a férfiaknak is ajánljuk a tanfolyamot, hiszen ajándékként is adható egy ilyen voucher, ami feljogosítja a tulajdonosát a részvételre. Megvan tehát a tökéletes ajándék, akár saját magának szeretné, akár mást akar megörvendeztetni, kattintson bizalommal az elmenyplaza.hu weboldalra!