Kiváló marketingelem a kínáló pult

kínáló pult
Kínáló pult

Egy nagyobb rendezvény alkalmával kifejezetten jól jön az olyan speciális szerkezet, amilyen többek között a kínáló pult. Ennek célja, hogy teret nyújtson bizonyos termékek, szolgáltatások bemutatására, valamint kellő figyelemfelkeltő szerepet lásson el. A különböző egyedi méretek itt megtalálhatóak. A sajátos konstrukciók esetében eldönthető, hogy milyen jellegű reklám kerüljön fel rájuk.

A kínáló pult ugyanis nem tartalmazza magát a marketing részt rejtő külső borítást, ugyanis az egy öntapadó fólia formájában kerül fel utólag. A műanyag szerkezet és a hord táska kapható meg egyben. Van olyan kínáló pult, amihez jár egy kis táblácska, ami a magasba emelkedve jelzi már messziről az érdeklődők felé a fontosabb információkat.

A promóciós pult ECONOMIC műanyagból vannak kialakítva, az információs pultok pedig üreges PVC + alul és felül asztallap megerősítéssel rendelkeznek. A kínáló pult egyszerűen összeállítható és ilyen formájában is mozgatható, így biztosan nem okoz majd gondot a helyszínen elhelyezése. Egyetlen expóról sem hiányozhat.