Könnyen kezelhető WIFI GPS drón

wifi GPS drón
Wifi GPS drón

Ha mindig is vágyott rá, hogy egy kisebb repülő masinát irányítson, ne várjon tovább! Minden képzeletét felül fogja múlni, hogy milyen szórakoztató tud lenni egy WIFI GPS drón. Manapság már mindenkinek elérhető áron kaphatóak ezek az elképesztő játékszerek. JJPRO X5 5G WIFI FPV RC GPS drón jó minőségű eszköz, komolyabb felhasználási lehetőségekkel.

Tartozik hozzá távirányító, amihez kijelzőként a telefon szolgál. A kamera képét ennek segítségével lehet követni. A készülék súlya 400 g, ezért nem fújja el minden szellő. A WIFI GPS drón 1800 mAh kapacitású akkumulátorral működik, hozzávetőleg 18 percig használható. Mivel az eszközhöz 2 akkumulátor jár, a készenléti idő megduplázható.

A WIFI GPS drónhoz tartozó kamera 0 – 90 fok között állítható, ezért különböző szögekből tud fényképeket készíteni. A gyorsabb és tisztább képeket az 5G WIFI rendszer garantálja. A beépített GPS hely és a magasság meghatározó rendszer révén biztonságos repülést biztosít. Egyszerűen és könnyen kezelhető, így kezdőknek is kiváló választás.