Könnyen kiváltható peroxidmentes fogfehérítés

Peroxidmentes fogfehérítés

A ragyogó mosolynak kimondottan sok pozitív hatása van, de ahhoz, hogy ezt elérjük, először is a rágóeszközeinket kell rendbe tennünk. Gyakran nem az egészségükkel van a probléma, mert nyoma sincs semmilyen szuvasodásnak, hanem a felületen megtapadó színező anyagok változtatják azokat kellemetlen látvánnyá. Tehetünk ez ellen hatékonyan? Már létező fogalom a peroxidmentes fogfehérítés, aminek eredményességéhez nem fér kétség.

Hosszas kutatások kimutatták, hogy a hidrogén-peroxid nagyon rossz hatással van a szervezetre, ezért kitaláltak egy másik módszert, amivel hatékony eredményt érnek el. A sodium-perborát-monohidrát teljesen más elven működik. Ennek hála, a peroxidmentes fogfehérítés már a múlté.

Az új termékek oxidatív folyamatokat indítanak el, aminek eredményeképpen a fogak mikrobarázdáiból kitakarítják a nem kívánt lerakódásokat. A reakció LED fény hatására indul be. Mostantól a peroxidmentes fogfehérítés kiváltható egy sokkal biztonságosabb kezeléssel, aminek az eredményességéhez nem fér kétség, ezt pedig mi is megtapasztalhatjuk.