Köztarozással nem igényelhető a babaváró támogatás

babaváró támogatás
Babaváró támogatás

Mi kell egy gyermek felneveléséhez? Rengeteg türelem, szeretet, felelősségteljes hozzáállás és pénz. Az utolsó a felsorolásból kipipálható a babaváró támogatás segítségével. Idén nyártól egészen 2022. december 31-ig köthető meg ez az előnyős feltételekkel operáló szerződés, aminek keretein belül a gyermekvállalók 10 millió forintot kapnak, amely összeget szabadon költhetik el a család szeme fényének a felnevelésére.

A babaváró támogatás nem kötött ingatlanfedezethez, sőt, bizonyos kritériumok teljesítésével a futamidő lejártáig kamatmentes. Ehhez nem kell más, csak igazolni, hogy a gyermek édesanyja még nem töltötte be a 41.életévét, ezen kívül a pár egyik tagját sem terheli köztartozás.

A kamatmentes babaváró támogatás elvárja az igénylőktől, hogy rendelkezzenek minimum 3 éves TB jogviszonnyal, valamint állandó és érvényes magyar lakcímmel. Ezen kívül a jelentkezőknek írásos ígéretet kell tenni az irányban, hogy a kapott összeget a gyermek nevelésére fordítják. Aktuális a téma? Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!