Különleges bemutató a látogatóknak

Drón kölcsönzés rendezvényre
Drón kölcsönzés rendezvényre

Manapság már minden baráti vagy családi összejövetelen kell valami pluszt nyújtani a vendégeknek, annak érdekében, hogy az adott esemény ne merüljön hamarosan feledésbe. Ne gondolkozzon tovább ezen! A drón kölcsönzés rendezvényre opciót sokan választják, mivel leírhatatlan élményt nyújt a résztvevőknek.

A környék felett röpteti a drónt a cég animátora és a vendégek VR szemüvegeken keresztül nézhetik élőben a képet, sőt, úgy is érzik, mintha ők is repülnének a drónnal. A holofedelzet.hu weboldalon megrendelhető a szolgáltatás, tehát amennyiben rendkívüli élménnyel szeretné elkápráztatni a kedves meghívottait, akkor tanácsos egy ilyen programot megszerveznie nekik. Drón kölcsönzés rendezvényre felhasználható szórakoztatási vagy bemutató céllal egyaránt.

Jó ötletnek minősül ez üzleti célok támogatására is, mert egyedi módon mutathatja be a projekt helyszínét, az eladásra vagy bérbeadásra felkínált ingatlant. Egyes részletek közelről is megmutathatóak anélkül, hogy az üzleti partnerek kimozdulnának a tárgyalóteremből.