Láthatósági kabát levehető kapucnival

láthatósági kabát
Láthatósági kabát

Vannak olyan munkák, amelyeknek az elvégzése a szabadban történik, így az alkalmazottak télen-nyáron az évszaknak megfelelő munkaruhában kell dolgozzanak. A biztonságos munkakörülmények megteremtése a láthatósági kabát elsődleges célja, mégsem ez az egyetlen lényeges jellemvonás, amivel rendelkeznie kell.

Fontos az időjárási viszontagságokkal szembeni védelem, ezért az a legjobb, ha ez a felsőruházat vízlepergető, lélegző anyagból készül. A láthatósági kabát továbbá többfunkciós zsebekkel is el van látva, amelyekben kisebb-nagyobb szerszámok, felszerelések, kiegészítők kapnak helyet.

Célszerű, ha a kapucnija levehető, ugyanis napsütésben fölösleges, ráadásul így mérsékelhető a súlya, illetve a dolgozó hátát sem melegíti. A jó közérzet érdekében, szükséges a láthatósági kabát ergonomikus kialakítása is, ami komfortos viseletet nyújt. Egyedi designnal rendelkező darabok vásárolhatóak meg a netpolc.hu webshop termékpalettájáról, tehát stílusos ruházatra lehet szert tenni. A magas minőség garantált ebben a boltban.