Látványosan mutat a taposólámpa

taposólámpa
Taposólámpa

Alakítsunk ki különleges világítástechnikát az otthonunk körül! Ehhez pedig olyan különleges megoldások állnak a rendelkezésünkre, mint a talajba süllyeszthető taposólámpa.

Mivel folyamatosan megvilágítja a környezetet, ezért az esztétikum mellett, gyakorlati haszna is van. Egyszerűbbé tehető a taposólámpa révén az esti parkolás a garázsfeljáróra, de a bejárati ajtót is megvilágíthatjuk, így nem kell a sötétben keresgélnünk a kulcslyukat. A falak mentén elhelyezve fényárba boríthatjuk a kerítést vagy a házfalakat.

Bizonyára már mindenki látott olyan épületet, amit éjszaka taposólámpákkal világítanak meg. Ez a technológia mindenkinek elérhető, aminek a további előnye, hogy biztonságtechnikai okból is egyedülállónak számít.

Az ilyen lámpák elrettenthetik a betörőket, hiszen nem nagyon akad olyan tolvaj, amelyik megvilágított területen szeret „dolgozni“. A taposólámpák többféle kialakítással rendelkeznek, mivel nem mindegy, hogy hová kerülnek beépítésre és a fényerejüket tekintve, a méretük sem elhanyagolható.