Lenyűgöző látnivalók a csornai fürdő közelében

csornai fürdő
A csornai fürdő

A terület vonzerejét elsősorban a Fertő-Hanság Nemzeti Park és a Rába-folyó közelsége határozza meg. A csornai fürdő rendkívül magas ásványi anyag tartalommal és hőmérséklettel van megáldva. A különleges összetevők lehetővé teszik ​​a víz gyógyászati lehetőségként való felhasználását.

A létesítmény egy kemping részt is magába foglal, amelyet főként az Ausztriából, Németországból, Hollandiából, Olaszországból és Szlovéniából érkező számos vendég használja. A csornai fürdő területe kiterjedt és gondozott. A szálloda és a termálfürdő közösen átjárható bejárattal rendelkezik.

Az alagsorban található a hall, az étterem és a központi konyha, amely a fürdőben lévő éttermet, az előcsarnokban lévő bisztrót és a szaunát is ellátja. Az első emeleten hidroterápia, orvosi ellátás, fizioterápia és masszázs kezelőszobák találhatóak. A szálloda 120 kétágyas szobával rendelkezik, amelyek átlagos mérete 45 m².

A hotel egészségközpontú kínálata vonzó az üzleti ügyfeleknek is. A csornai fürdő számos látnivalót kínál a fedett és kültéri medencéken kívül. Idetartoznak a szauna kabinok, a török gőzfürdő és egy extra női gyógyfürdő is.

Orvosi szempontból a csornai fürdő gyógyvízének magas sótartalma és lúgossága pozitív hatással van a mozgásszervi panaszokra, a nőgyógyászati ​​problémákra, a légzőszervi megbetegedésekre, a gyomorfekélyre és az emésztési problémákra is. A csornai fürdő területén négy termálmedence, úszómedence és a gyermekeknek tanuló medence található. A serdülőknek két alagút csúszda épült.