Már beszerezhető az új típusú kutya fogkefe!

kutya fogkefe
Kutya fogkefe

A házi kedvenceink nagyon könnyen belopják magukat a szívünkbe és megtanulunk velük együtt élni, úgy gondoskodva róluk, mintha a gyermekeink lennének. Ennek megfelelően fontos, hogy adjuk az állat száj higiéniájának a megőrzésére. Az elektromos elven működő kutya fogkefe képes gyorsan és nagy hatékonysággal, mindenféle felesleges dörzsölés nélkül ellátni azt a feladatot, hogy alaposan megtisztítsa a négylábú rágóeszközeit a lerakódásoktól.

Tény, hogy vannak olyan rágcsálnivalók, eledelek, amelyek ezt mechanikus úton érik el, de gyakran még ez sem elég a teljes siker érdekében. A kutya fogkefe alkalmazásával megkímélhetjük a szőrmókot a felesleges fájdalom megtapasztalásától. Egy szúvas fog nemcsak az embernek jelent komoly fájdalmat, hanem az állatnak ugyanúgy, főleg, hogy ő még szólni sem tud erről.

A kutya fogkefe rendszeres alkalmazása feleslegessé teszi az orvosi beavatkozásokat, amire amúgy időnként szükség van a fogkő leszedése érdekében. Az ultrahangok eltüntetik ezt kíméletesen és még az ínybe is behatolnak, kellemesen masszírozva, ezzel fokozva a vérkeringést.