Megelevenednek a T-Rex Expressz hősei

T-Rex Expressz
T-Rex Expressz

A legtöbb gyerek életében eljön az időszak, amikor elkezd rajongani a dínók után. De mi lehet az, ami szintén lenyűgözi a kicsiket? Hát persze, hogy a vonatok!

A két dolog kombinálásából pedig megszületett a T-Rex Expressz, amit olyan sokan kedvelnek. Ez az animációs sorozat rendkívül nagy népszerűségnek örvend és most végre a kicsik a saját kezükben tarthatják a szereplőket, illetve a többi tartozékot, amelyekkel saját történeteket kreálhatnak

. Bár ránézésre ezek nem tűnnek többnek, mint egyszerű, dínókat ábrázoló, bohókás műanyag figuráknak, mégis ennyinél sokkal többet jelentenek. Legalábbis annak, aki elkötelezett rajongója a T-Rex Expressznek.

Nincs is annál felemelőbb érzés, mint testközelből játszani a kedvenc mesehősökkel. Új részeket találhatnak ki az eddig látottak alapján, vagy ha úgy tetszik, akkor újra forgathatják a kedvenc epizódjukat a T-Rex Expressz játékok segítségével. A lehetőségek határtalanok, akárcsak a gyermeki fantázia, amit alaposan megmozgatnak a T-Rex Expressz játékok.