Megjelenési őrület: szeptember végén itt a FIFA 18!

FIFA 18

A foci a legnépszerűbb sportág és játék a világon. Talán nincs is olyan ország a Földön, ahol nem játsszák. Rengeteg profi és amatőr játékossal, hatalmas szurkolói táborral, szinte minden országban az egyik legkedveltebb sportnak számít. Ezt mutatják a nézettségi statisztikák és a bevételek is.

Azonban nemcsak a valóságban játsszák nagyon sokan a focit, mert ez a sport már egy ideje a virtuális világot is meghódította. A labdarúgás az internetes játékok világában is nagy népszerűségnek örvend. Nagyon sokan vannak, akik nem a pályán rúgják a bőrt, hanem a számítógép vagy konzol előtt ülve merülnek el e sportág nyújtotta élvezetekben.

Mióta megjelent a FIFA sorozat, szinte minden kiadásnál van valami újítás, ami még inkább élvezetessé és gördülékenyebbé teszi a játékot. Bár még 2017-et írunk, mégis a hírek szerint úgy néz ki, hogy ez év szeptember végén már a boltok polcain is meg fog jelenni a FIFA 18. Akik türelmetlenül várják, azok felléphetnek a Konzol Szervize weboldalára és ott napra, órára, percre és másodpercre pontosan megnézhetik, hogy mennyi idő múlva vehetik kézbe a FIFA sorozat legújabb kiadását.

Az igényes tervezés és kivitelezés meglátszik a lenyűgöző grafikában, a kidolgozott mozgás animációban, és az Ultimate Team játékmódban. Ezen kívül a Journey mód is teljesen megújult, hiszen most a történet alakulása nagymértékben függ a játékos döntéseitől, vagyis a történet több irányba is elindulhat. A FIFA 18-ra jellemző, hogy a legújabb átigazoltatásokkal is napirenden van.

Újabban az a hír kering, hogy a PS4 és az Xbox felületeken egy Ronaldo kiadás is elérhető lesz, mely 20 héten keresztül extra felszerelésekkel és csomagokkal várja a focirajongókat. Az előrendelők, természetesen további kedvezményekben részesülnek, ezért megéri már most lefoglalni egy példányt. A Konzolok Szervize oldalán a FIFA 18 bemutató, előzetes videója is megtekinthető, melyben a főszerepet Cristiano Ronaldo kapta. Ugyancsak ő látható a játék borítóképén is. A szeptemberig tartó várakozást megéri pihenéssel tölteni, mert a FIFA 18 megjelenése után, már nem lesz rá idő.