Mennyibe kerül a tornazsák?

Tornazsák

Amióta bevezették a mindennapos testnevelést, azóta a gyerekeknek rendszeresen el kell vinniük a felszerelésüket az iskolába. A taskagaleria.hu weboldalon sok olyan tornazsák kapható, amiben bőven elfér a póló, a nadrág és a sportcipő. Körülbelül 32×42 centiméteres méretben vehető meg. A szülőknek érdemes még az iskola megkezdése előtt leadniuk a rendelésüket.

Most még mindegyik modell raktáron van, de a készlet vészesen fogy, hiszen egyre jobban közeledik a tanév kezdete. A weboldalon elsősorban az Ars Una, a Belmil és a Santoro nevű márkák közül lehet válogatni. A kislányoknak való tornazsákokon elsősorban babák, pillangók és madarak láthatóak. A fiús szülők pedig kocsis, focicsapatos és szuperhősökkel díszített modellek közül válogathatnak.

Senkinek sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, hiszen a vásárlás 2 és 5 ezer Ft közötti összegért lehetséges. A könnyű anyag egyszerűen tisztítható a mosógépben és hamar megszárad. A tornazsákon lévő madzagnak köszönhetően a nyitás és a zárás könnyű feladat. Inkább sötétebb színekben lehetséges a vásárlás, tehát az sem jelent gondot, ha a tárolás csak a padlón lehetséges. A használat akkor is szóba jöhet, ha a gyerekek éppen kirándulni mennek.

Egyszerre maximum 1 darabnak a rendelése lehetséges. A tornazsák éveken keresztül használható, ezért megéri a megvásárlása mellett dönteni. Igazán hamar megérkezik a fent említett webáruházból, tehát mindenképpen megéri leadni rá a rendelést. A szülők és a gyerekek is teljesen elégedettek lesznek vele.