Miért lett ekkora siker a fekete maszk?

Hatásos arcpakolás

Kevesen tartoznak azon szerencsések táborába, akik nem küzdenek semmilyen bőrproblémával. A legtöbb embernek gyűlt már meg a baja a mitesszerekkel, fekete pontokkal, ha nem is állandó jelleggel, de időnként biztosan. Ilyenkor aztán sokan mindenféle terméket kipróbálnak, bekenik az arcukat krémekkel, maszkokkal, olajokkal, eljárnak kozmetikushoz, de az eredmény sokszor nem kielégítő, vagy csak ideig-óráig tart.

Van azonban egy olyan termék, amelynek mostanában elég nagy híre van a médiában, egyre többen dicsérik. Az ilyenekre általában mindenki felkapja a fejét, vagy azért, mert elhiszi, és rögtön szeretne ő is rendelni, vagy azért, mert biztos benne, hogy kamu az egész. Mi az igazság a fekete maszkról? Első körben érdemes leszögezni, hogy nem kell túlzásokba esni, szó nincs egy eddig ismeretlen csodaszerről. Annyi viszont biztos, hogy nagyon hatásos tud lenni. Ennek a titka abban rejlik, hogy ez a pakolás aktivált széntartalma miatt egy olyan, nem feltétlenül szép, fekete ragadós réteget képez a bőrön, ami a szennyeződéseket szinte magába szippantja. 15-20 percig kell rajta hagyni az arcbőrön, hogy ezalatt a benne lévő hatóanyagok be tudjanak jutni a bőrbe, utána pedig határozott mozdulattal le kell húzni egyik csücskétől fogva. Ez lehet, hogy nem lesz a legkellemesebb érzés, de ennek az az oka, hogy a lehúzott rétegen rajta lehet majd látni a bőr szennyeződéseit, illetve az esetleges pici szőrszálakat.

Ennek következtében a bőr megtisztul, és az említett hatóanyagok táplálják. Persze, bőrtípustól függően nem használ mindenkinek egyformán, van, akinél látványosabb az eredmény, van, akinél kevésbé. A maximális hatásfok akkor érhető el, hogyha hosszabb időn keresztül, hetente egy-két alkalommal használja az ember a leírásnak megfelelően. Az sem jó, ha túl kevés kerül az arcbőrre, viszont ha túl sok, az is gyengíti az eredményt. Érdemes pontosan követni az utasításokat, és többször is alkalmazni. Természetesen, azt is meg kell figyelni, hogy a megrendelt fekete maszk minőségi legyen, és megbízható helyről származzon.