Minőségi QR kód olvasó készülékek

QR kód olvasó
QR kód olvasó

A vonalkódok több évtizeden át hódítottak a kereskedelemben, az utóbbi 10 évben azonban a kódbélyeg, más néven QR kód kifejlesztésével és elterjedésével még nagyobb felhasználási területen vált alkalmazhatóvá. A bináris adatokat, számokat, betűket és egyéb értékeket tartalmaz, aminek értelmezésére QR kód olvasó szükséges.

Már az okostelefonok is tartalmaznak egyfajta QR kód olvasó programot, ami az érdeklődőt internetes oldalakra, rendszerekre navigálja és számos olyan adatot is kézhez kap, ami egy termék címkéjére vagy plakátra nem fér fel. Cégünk minőségi plug-and-play eszközöket forgalmaz üzletembereknek és cégtulajdonosoknak, ezek segítségével pedig a termékek, csomagok, szállítmányok és szolgáltatások azonosíthatóak, értékesíthetők.

A QR kód olvasó számos dizájnnal rendelhető meg, de ne feledkezzen meg az 1 dimenziós szkennerekről, lézerpisztolyokról sem! Általános és ipari közegben használatos, rövidebb, valamint hosszabb hatótávolságú, vezetékes vagy vezeték nélküli típusokból válogathat.