A mióma kezelése több lépésben

Mióma

Életünk során számtalan kellemetlenség adódik, amelyek közül az egészségügyi problémák sem maradnak ki. Sok betegség esetében különösen a nők érintettek. A méhben kialakuló mióma egy jóindulatú elváltozás, ami rendkívül gyakori. Kialakulásában és szaporodásában fontos szerepük van az ösztrogén és progeszteron hormonoknak.

Ha ezek egyensúlya felborul a szervezetben és a méregtelenítés sem kellőképpen működik, az ösztrogén hormon túlzott jelenléte mióma kialakulásához vezethet. A Wise Tree Naturals gyógyhatású készítményei pontosan az ösztrogénszint csökkentésére jelenthetnek megoldást.

Az indol-3-karbinol komplex étrend kiegészítő segíthet a felesleges ösztrogén kivezetésében és a sejtek megfelelő védelmében. A ciklusbarát természetes progeszteron krém hatékony felszívódásának köszönhetően, szintén segítheti a mióma kezelését. A termékek csomagban kaphatóak, így külső – belső úton támogatva a gyógyulási folyamatot.

A díjmentes kiszállítás mellett, a szükséges laborvizsgálatokra 10% kedvezmény biztosított a webáruház jóvoltából. A Wise Tree Naturals készítményei népbetegségek esetében is kiválóan alkalmazhatóak, hiszen a kutatók folyamatosan vizsgálják a lehetséges gyógymódokat. A cukorbetegség és az inzulinrezisztencia gyakori problémájára a mio inozitol összetevőjű készítmény jelenthet megoldást.

Rendszeres használata elősegíti az optimális vércukorszint fenntartását. A sejtek inzulinfelismerő képessége javulhat, ezáltal a hormonműködés egyensúlya is visszaállhat. A mio inozitol komplex készítmény olyan egyéb összetevőket tartalmaz, mint az alfa – liponsav, fahéj kivonat és króm.

Ezek együttes hatása rendkívül pozitívan befolyásolhatja a szervezet anyagcseréjének működését. A fahéj kivonata a légző-rendszert is támogatja. A webáruház által felkínált mio inozitol kapszula enyhítheti az inzulinrezisztencia okozta kellemetlen tüneteket, többek között a koncentrációs nehézséget, a hízékonyságot és a hajhullást is. Bizonyos érték feletti vásárlás esetén, nemcsak a kiszállítás díjmentes, de ajándékok is várhatóak.