Mire kell figyelni a mellnagyobbítás műtét előtt?

mellnagyobbítás
Mellnagyobbítás

Azok a hölgyek, akik szerint túl kicsi mellekkel rendelkeznek, megpróbálnak valahogy javítani a helyzeten, de ha mégsem érnek el kielégítő eredményt, általában a plasztikai műtét mellett döntenek. Világszinten és hazánkban is az egyik legnépszerűbb beavatkozás a mellnagyobbítás, ami egyáltalán nem csoda, ugyanis a feszes, kerek, telt kebel mindig is a nőiesség legfontosabb szimbóluma volt.

A keblek szép, természetes formája és a feltűnően domború dekoltázs elérhető különböző típusú kerek implantátum beültetésével. De vannak olyan testi alkatok, amelyek esetében a természetes forma eléréséhez csepp formájú mellimplantátumra van szükség. Viszont az új trendek szerint inkább a kerek formájú a leggyakrabban választott, mivel a csepp alakú idővel elfordulhat.

Vajon mire szükséges figyelni a beavatkozás előtt? Ez egy teljesen érthető kérdés azoktól a hölgyektől, akik erre az operációra készülnek. Erre a kérdésre alapos és részletes választ lehet találni a drfalus.hu weboldalon, ahol még egy díjmentes konzultációra is jelentkezni lehet a doktorhoz.

Először is, néhány orvosi vizsgálat elvégzésére mindenképpen szükség van a műtét előtt. Ilyen például a laborvizsgálat, az EKG, a mellkasröntgen, illetve a mammográfia. Az sem mindegy, hogy 40 éves kor alatti vagy fölötti páciensről van szó, mert a két esetben valamennyit különböznek az elvégzendő analízisek.

Ráadásul további vizsgálatokat kell elvégeznie annak a páciensnek, aki már korábban részt vett plasztikai sebészeti beavatkozáson, esetleg valamilyen betegségben szenved és rendszeresen szed gyógyszert. Amennyiben ezek a vizsgálatok megvannak, aztán következhet az operáció.

Szép formájú, teltebb, feszesebb keblek, sok esetben az önbizalom helyreállásával társulva, ez az eredmény, tehát megéri elvégeztetni a plasztikai műtétet. Nem szabad megfeledkezni a magánéleti sikerekről sem, ami a szexuális élet javulásával és a női önbecsülés növekedésével jár együtt. A mellnagyobbító műtét kockázata minimális, de azért van, ezzel mindenképpen számolni kell!