Multifunkciós gép csiszolásra és vágásra

Multifunkciós gép

A kertes házban élő férfiak általában szeretik otthon önállóan elvégezni a kisebb javításokat, a kerti munkálatokat és sokan barkácsolni is imádnak. Ezekhez a teendőkhöz elengedhetetlen egy megbízható szerszámgép megléte.

A Szerszámoázis internetes áruházban óriási kínálattal találkozhatnak a kedves érdeklődők és a választék egyik jelentős szereplője a Fein multifunkciós gép. Ez a remek szerszám a fűrészlapok illetve a csiszolótalpak cserélgetésével egyszerre képes különféle felületek csiszolására valamint különböző keménységű anyagok vágására.

Egykezes kialakítása által, könnyedén be lehet vele férkőzni a szűkösebb helyekre. Az igen praktikus multifunkciós gép nagyteljesítményű 250 W motorral van ellátva, amivel nyugodtan lehet hosszútávra tervezni.

Minden Fein multifunkciós gépre 3 éves gyártói garancia vonatkozik, ami természetesen csakis olyan esetekben érvényesíthető, amennyiben a készülék meghibásodása rendeltetésszerű használat mellett következett be. Jelenleg mindegyik ilyen multifunkciós gépre nagymértékű leárazás van érvényben.