Ne maradjon el a munkavédelmi sisak viselése!

munkavédelmi sisak
Munkavédelmi sisak

A különféle munkatevékenységek során nagyon gyakran ki vagyunk téve a sérülések kockázatának. A komolyabb balesetek elkerülése érdekében, pontosan ezért van szükség megfelelő védőeszközök viselésére. Ebben a kategóriában kiemelt szerepet tölt be a munkavédelmi sisak. Néhány esetben ez csak ajánlott, míg máskor törvényi előírás, aminek hiányában nem is lehet bemenni egy bizonyos területre a viselete nélkül.

Legyen az egy fa- vagy kőkitermelő üzem, építkezés, villanyszerelő telephely, a munkavédelmi sisak gondoskodik róla, hogy a fejünk kellő biztonságban legyen. Bizonyos sporttevékenységek során, amilyen a sziklamászás, szintén elengedhetetlen kiegészítő. A beszerzése viszonylag egyszerű feladat, hiszen kedvező áron rendelhetjük meg a különféle szabványoknak kielégítő variánsokat a shop.zebrekm.hu weboldalon.

Sohasem a külső megjelenés legyen a mérvadó, hanem mindig a termékek képességeit tartsuk szem előtt! Ettől eltekintve, vannak olyan típusok, amelyek több színben is jelen vannak. A Portwest PS54 Endurance Plus munkavédelmi sisak például sárga, royal kék, narancssárga és fehér kivételben egyaránt rendelkezésre áll.