Néha szükséges az inzulinrezisztencia étrend

Inzulinrezisztencia étrend

A vércukorszint szabályozásában komoly szerepet tölt be az inzulin, ami hormonként elősegíti, hogy a sejtekbe kerüljön az azokat tápláló cukor. Viszont inzulinrezisztencia esetében a sejtek gyakorlatilag éheznek, mert a sejtek felszínén képződő inzulin-receptorokhoz csak gyengén tud kapcsolódni az inzulin. Ilyenkor jelentkezik egy sorozat probléma, amelyeknek egyike a túlsúly. Az alakorvoslas.hu internetes oldalon megismerhető egy inzulinrezisztencia étrend, aminek hatékony segítségével ez a probléma valamilyen szinten leküzdhető.

Dr. Farkas Kitti kidolgozta az Alakorvoslás programot, amivel azt célt szolgálja, hogy segítsen a fogyni vágyó személyeknek. Ha a programba belép, akkor megvásárolhatja a MedWay Diet termékeket is, amelyeket svéd kutatók fejlesztettek ki.

A termék hatása három célt szolgál, először is kisimítja az inzulinszint ingadozását, optimalizálja az anyagcserét, valamint segít abban, hogy a fogyni vágyó személy kevesebb vigyen be, mint amennyit felhasznál. A hatásmechanizmus a termékek Preload tulajdonságán alapszik. Ez étkezés előtt elindítja az inzulin elválasztást, ezáltal nem engedi magasra emelkedni a vércukorszintet.

Étkezés után gyorsabban csökken az inzulinszint, a szervezet hamarabb kerül zsírégető órába és elkerülhetővé válik a testsúly szempontjából hátrányos vércukor-ingadozás is. Az inzulinrezisztencia étrend nagyon komplex, viszont a doktornő mindenben segíteni tud. Ha ilyen gondokkal küszködik, keresse fel mihamarabb a weboldalt és ismerje meg az inzulinrezisztencia étrendet!