Nem okoz csalódást a Dell R730

Biztonságos szerverek
Biztonságos szerverek

A felgyorsult világunkban, mindenkinek azonnal szüksége van az információra. Ez érthető is, hiszen az internet korát éljük, ahol a fogyasztói társadalom igényei már-már kielégíthetetlennek számítanak.

Ezért a termeléstől elkezdve, az értékesítésen át a logisztikáig, pontos adatokra van szükség, mert csak így lehet megfelelően koordinálni egy cégen belül a különböző részlegeket. A Dell R730 teljes mértékben kielégíti a mai kor igényeit.

Egy olyan, a serverelite.hu által felújított típusról van szó, ami kellően erős CPU-val és elegendő RAM-al rendelkezik ahhoz, hogy ellássa a feladatát a mindennapokban. Megbízható, ezért a nap 24 órájában képes a folyamatos üzemelésre. A tárhelyét egyszerűen lehet bővíteni plusz merevlemezekkel.

Egyszerre több Dell R730 konfigurálásával egy rendkívül hatékony szerverszobát lehet kialakítani. A megfelelő karbantartás mellett, tökéletes hardveres támogatást nyújt a bonyolultabb online felületeknek és ERP rendszereknek, amelyek nélkülözhetetlennek számítanak a cégek irányítását illetően.