Női karórák elbűvölő színvilággal: ezeket érdemes megnézni

női karórák
Női karórák

A karórák soha nem mennek ki a divatból, bár amióta megjelentek a mobiltelefonok, amelyek mutatják a pontos időt, némileg háttérbe szorultak. A hölgyek is szívesen viselnek egy designos időmérőt a csuklójukon, mert ez kényelmesebb, mint minden alkalommal kivenni a telefont a táskából, ha arra kíváncsiak, hogy éppen hány óra van.

Gondolta volna, hogy ilyen szép női karórák is léteznek? Ezt a kérdést akkor szoktuk feltenni, ha az orazona.hu weboldalán felfedezhető csodálatos darabokat megpillantjuk. Elbűvölő ajándék egy szép karóra, főleg, ha egyéb ékszert is tartalmaz a kis csomag. Különlegesen szép kialakítású a portálról megrendelhető Shengke apróköves karóra, nyaklánc és fülbevaló egyben. Csiszolt kristályüveggel gazdagon díszített a nyaklánc és a fülbevaló, 2 sorban több apró, közepén pedig 1 nagy kővel.

Különleges alkalmakra tökéletes kiegészítő ez a hármas szett, de név-, születésnapra, házassági évfordulóra szintén kitűnő ajándék. Az ékszerek anyaga fémötvözet, rosé gold színük igazán elegáns megjelenést biztosít a felhasználónak. Ami a karórát illeti, annak kijelző típusa analóg, a működése pedig kvarc. Természetesen, a webáruház gazdag termékpalettája számtalan egyéb női karórát is tartalmaz, minden ízlésnek és stílusnak megfelelő darabokat. Fiatalos és divatos kinézetű például a Kimio ragyogó világoskék köves, női ékszeróra.

Az óraüveg csillag formára van csiszolva. A szíjon lévő virágmintázat csiszolt köveket foglal magába, mint ahogyan a fehér számlap is. Egy elegáns alkalmi női öltözet legszebb kiegészítője lehet ez a karóra, hiszen rendkívül mutatós és elegáns. Egyedi példány, kékszemű hölgyeknek kifejezetten kiváló döntést jelent. Egy teljes év gyártói garancia jár a termékre, illetve a házhozszállítása is díjmentes.

A webshop kínálatából nem lesz könnyű választani, mert rengeteg gyönyörű kiegészítőt tartalmaz, így a bőség zavarának helyzete állhat elő. Ha kérdése volna valamelyik termékkel kapcsolatban, akkor tárcsázza bizalommal az oldalon lévő telefonszámot!