Oculus Rift VR bérlés rendezvényre, partikra

VR bérlés rendezvényre
VR bérlés rendezvényre

Ugye milyen izgalmas az olyan összejövetel, parti vagy rendezvény, ahol valamilyen újdonsággal, ritkán kipróbálható dologgal találkozik az ember? A VR bérlés rendezvényre újdonságnak számít, például Magyarországon cégünk az a vállalkozás, ami a virtuális játékokat és különféle bemutatókat képes a résztvevőknek kellően izgalmasan tálalni.

A profi felszerelések között különféle, külföldről beszerzett VR szemüvegek találhatóak, amelyekkel izgalmas játékokat, kreatív tevékenységeket lehet kipróbálni, gyerekeknek és felnőtteknek. A VR bérlés rendezvényre elég drága, hiszen teljes felszerelést biztosítunk minden alkalommal, tapasztalt animátorral együtt.

A rendezvényi eszközök között videojátékok, karaoke szettek is vannak, nem utolsósorban pedig hatalmas izgalmakat és kalandokat ígér a drónos repülés. Ha tudni szeretné, mennyibe kerül a VR bérlés rendezvényre, kérjen egy gombnyomással árajánlatot! Az esemény körülményeit és technikai lehetőségeit figyelembe véve tudjuk megmondani a lehetőségeket és azok árát.