Felco metszőolló

Remek szerszám a Felco metszőolló

Aki hatékonyan szeretne metszeni, kötelezően be kell szerezzen egy minden követelménynek megfelelő szerszámot. Az, hogy épp melyik kellék bizonyul a legjobbnak az adott helyzetben, több mindentől függ. Sokaknak beválik az univerzálisan elismert Felco metszőolló. Több mindent lehet ezzel metszeni, beválik kezdőknek és azoknak is, akik nagyon régóta ezzel foglalkoznak.

A parasztplaza.hu oldalán igazán egyszerűen megvehető ennek a gyártónak számtalan terméke. A svájci márka több mint 70 éve uralja a piacot, és nem csupán ezen tartozékok, hanem egyéb kerti kiegészítőket tekintve is.

A cég élethosszig tartó garanciát vállal a termékeire, amikhez minden cserealkatrész kapható, így egy megfelelően karbantartott Felco metszőolló kétségtelenül ki tud szolgálni akár több generációt is. Az egyik legkedveltebb modell kétségtelenül a Felco 2, ami 1948-ban jelent még, és azóta is töretlen sikernek örvend. Alkalmankénti kerti munkára, hobbicélokra megfelelő lehet az olcsóbb, mégis nagy ellenállású 160S és 160L Felco metszőolló is.