Samsung okostelefonok kicsiknek és nagyoknak

Samsung okostelefonok
Samsung okostelefonok

A mobiltelefon lényegében egy miniatűr számítógép, ebből fakadóan az általa elérhető lehetőségek száma szinte végtelen. Hogy a rendelkezésre álló tudásból ki mit használ ki, például az életkortól, az abból fakadó élethelyzetekből is adódik. A Samsung okostelefonok mást nyújtanak egy ifjú tinédzsernek és mást egy középkorú üzletembernek.

Előbbiek sokat használják az előlapi kamerát, tehát nem mindegy, hogy ez milyen képességekkel van megáldva, például a telefon szoftverében. Az üzleti életben a megbízhatóság, az akkumulátor kapacitása sokkal fontosabb a szelfi kameránál. Ahogyan a legtöbb gyártó kínálatában, úgy a Samsung okostelefonok között is számos széria megtalálható.

Ezeket betűkkel (A, J, M, S) jelöli a gyártó, de akadnak szavakkal (Note, Xcover) jelzettek is. Mindegyik szériában máson van a hangsúly, a Samsung így igyekszik egyértelművé tenni, hogy mely készülék melyik célcsoportnak van szánva. A Note széria darabjai például kaptak stílust (mutató eszköz), ami leginkább az üzleti felhasználóknak kedvez.