Sarokcsiszoló fűrészkorong többféle méretben

sarokcsiszoló fűrészkorong
sarokcsiszoló fűrészkorong

Ha darabolásra kerül a sor, akkor bármikor előkaphatjuk a sarokcsiszolónkat. A megfelelő korong használatával mindenféle anyaggal megbirkózik a fémtől a kerámián át egészen a fáig. A sarokcsiszoló fűrészkorong megerősített fogakkal rendelkezik, ezért magas kopásállósággal bír. A hosszú élettartamának köszönhetően, kifejezetten gazdaságos választásnak számít. Mivel a Bosch tervezőmérnökei alapos teszteknek vetették alá a sarokcsiszoló fűrészkorongot, ezért garantáltan egy kiváló minőségű terméket sikerült létrehozniuk. Ha sürgősen méretre kell szabni egy bútorlapot, akkor az pillanatok alatt megtehető a sarokcsiszoló fűrészkoronggal. Különféle nyílásokat is vághatunk a fába és számos módon alakíthatjuk azt.

Figyeljünk oda, hogy lehetőleg mindig két kézzel fogjuk a szerszámgépet, mert komoly sérüléseket okozhat a villámgyorsan pörgő fűrészkorong! Faanyag darabolásához általában érdemes magas fordulatszámon használni a flexet, legalábbis, ha lehetőségünk van szabályozni azt. A sarokcsiszoló fűrészkorong továbbá egy különleges, tapadásmentes bevonatot kapott. Ennek köszönhetően nem hevül fel és nem is akad el vágás közben.

Prémium kategóriájú vésőgépek

A Bosch híres a megbízható szerszámgépeiről. Számos újítás és innováció övezi ezeket a termékeket, amelyekkel sikerült anno megreformálniuk a szerszám kínálatot. Most már nemcsak ipari környezetben használhatóak nagyteljesítményű vésőgépek, hanem akár otthon is, egy komolyabb felújítás vagy építkezés alkalmával. Olyan technológiát fejlesztettek ki, amely időtálló, mégis gazdaságos és így egy átlagembernek is megéri a befektetés.

A vésőgépek teljesítmény szerint kategorizálhatók. A bontási munkálatokhoz válogathatunk a 7,5 Joul és a 16,8 Joul ütőerővel rendelkező vésőgépek közül. Ezekkel gyerekjáték a falbontás, vagy a vezetékek helyének a kivésése. De a termékpalettáról nem hiányozhatnak az olyan nagyágyúk sem, mint például a 62 J ütési energia kifejtésére képes változatok. Ezzel már az útburkolatot is feltörhetjük. Rendszerint útépítésnél alkalmazzák az utóbbi változatokat.