Szakáll ékszer a stílusos, ápolt megjelenésért

szakáll ékszer
Szakáll ékszer

A férfiak arcszőrzetét ugyanúgy ápolni kell, mint a hajat, máskülönben rendezetlen hatást kelt és az elvárásokkal ellentétben, előnytelen megjelenést fog kölcsönözni. Sőt, még szakáll ékszer is bevethető annak érdekében, hogy a szálak ne álljanak szanaszét és ne úgy nézzen ki, mintha egy szénaboglya díszítené a tulajdonosa arcát.

Különösen az átmeneti időszakban, amikor a szakáll se nem hosszú, se nem rövid, rendkívül előnyös lehet a szakáll ékszer használata, mert ápolt, stílusos külsőt fog biztosítani. Ugyanakkor hosszabb és extrém méreteket öltő szőrzetben is jól mutathat a szakáll ékszer, gondoljunk csak a vikingekre, akik előszeretettel alkalmazták ezt a kiegészítőt a harcok során is.

Persze ők mögöttes jelentéstartalommal is felruházták a szakáll ékszereket, hiszen az ezeken szereplő különböző ábrákkal az Isteneiknek tisztelegtek. Amennyiben valakinek a keleti népek motívumai is tetszenek, akkor ma is dönthet az ezekkel díszített szakáll gyűrű mellett, hiszen a vikingshop.hu oldalon éppen ilyen példányok kaphatóak.