Szakszerű műszempilla tanfolyam Budapest városában

Műszempilla tanfolyam Budapest

Napjainkban a szépségipar folyamatosan fejlődik és a kozmetikusoknak, manikűrösöknek, fodrászoknak rengeteg munkájuk van. Remek lehetőségeket rejt magában egy műszempilla tanfolyam Budapest településén, ami gyakorlatorientált képzés. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 1 órás elméletet leszámítva, délelőtt 10-től este 6-ig végig a szempillaépítést gyakorolják.

Profi nagyítós lámpákkal felszerelt tanteremben folyik az oktatás, amire nagy szükség van, ugyanis kicsi a munkafelület, ezért szükség van a jó láthatóságra és a tiszta, fehér fényű megvilágításra. Elméleti és gyakorlati képzésben egyaránt részesülnek a tanulók, akikkel a tanfolyam elvégzése után is tartják az oktatók a kapcsolatot. 

Amikor a műszempilla tanfolyam Budapest városában sikeresen véget ér, egy hologramos matricával ellátott exkluzív igazolást kap a tanuló. Erről a tanfolyamról bővebben lehet olvasni a studioflash.hu weboldalon, ahol információk vannak az árakról és a beiratkozás menetéről egyaránt. Még egy rövid videó is megtekinthető a tanfolyamról.